06 - 50 62 24 30

hallo@socialmediameisje.nl

Maan - Vrij 9.00 - 18.00

 

Privacybeleid

PRIVACYVERKLARING SOCIAL MEDIA MEISJE

April 2018

 

Jouw privacy is belangrijk. Ik verwerk persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (hierna: AVG).

 

Over ons

Deze website wordt beheerd door mij, Social Media Meisje. Ik ben de verwerkingsverantwoordelijke voor de verwerking van jouw persoonsgegevens in de zin van de AVG.

Je kunt me bereiken via:
Social Media Meisje

KvK: 55719430

E-mail: astrid@socialmediameisje.nl

06-50622430

 

De verwerkingen

De volgende persoonsgegevens verwerk ik in de volgende situaties.

 

Contactformulier

Wanneer jij een contactformulier op mijn website invult, geef je mij toestemming om de door jou ingevulde gegevens te verwerken. Dit kunnen jouw naam, e-mailadres en bedrijfsnaam zijn. Deze gegevens zijn nodig om contact met jou op te kunnen nemen en te kunnen reageren op jouw aanvraag.

 

Nieuwsbrief

Als jij je inschrijft voor mijn nieuwsbrief, vraag ik jouw e-mailadres om de nieuwsbrief aan jou te sturen. Deze gegevens verwerk ik alleen met jouw toestemming.

 

Klantgegevens

Op het moment dat je informatie bij me opvraagt voor een opdracht of op moment dat ik een opdracht voor jou uitvoer, kan ik de volgende gegevens van jou verwerken:

  • Naam
  • Adres
  • Postcode en woonplaats
  • E-mailadres
  • Bedrijfsnaam
  • Telefoonnummer
  • Website en de daarbij horende inloggegevens
  • Instagram pagina en de daarbij horende inloggegevens

Deze gegevens zijn nodig om een offerte of opdrachtovereenkomst naar jou te kunnen sturen. Ook vraag ik deze gegevens om contact met jou op te kunnen nemen met betrekking tot de opdracht en uiteindelijk voor de facturatie ervan. Wanneer je me de opdracht geeft jouw Instagram of website te verzorgen, zal ik ook de inloggegevens daarvoor nodig hebben.

Deze gegevens zijn dus noodzakelijk voor de (beoogde) uitvoering van een overeenkomst. Zonder deze gegevens kan ik de overeenkomst namelijk niet aangaan.

 

Bewaartermijnen

Je gegevens worden niet langer bewaard dan noodzakelijk voor het doel waarvoor ze zijn ontvangen. De onderstaande termijnen gelden, tenzij er verdere wettelijke verplichtingen bestaan om de gegevens langer te bewaren en/of beschikbaar te houden.

De gegevens die nodig zijn voor de uitvoering van een overeenkomst met jou worden tenminste voor de duur van de overeenkomst verwerkt. Na afloop van de overeenkomst worden de gegevens nog voor een periode van 7 jaar bewaard om aan mijn wettelijke plicht te voldoen, waarna ze worden verwijderd.

Wanneer jij je uitschrijft voor mijn nieuwsbrief worden jouw gegevens direct verwijderd.

De gegevens ik alleen gebruik om te antwoorden op een bericht dat jij aan mij hebt gestuurd middels het contactformulier, worden binnen 1 jaar na mijn laatste correspondentie met jou verwijderd.

 

Beveiliging persoonsgegevens

Er zijn passende technische en organisatorische maatregelen genomen om jouw persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerkingen. Deze maatregelen zorgen voor een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die ik verwerk.

 

Met wie deel ik jouw gegevens?

Jouw persoonsgegevens kunnen verstrekt worden aan derden die ten behoeve van mij een deel van de verwerking op zich zullen nemen.

Zo maak ik voor de opslag van gegevens gebruik van een externe clouddienst. Daarnaast worden via deze website cookies geplaatst, die ook gegevens verwerken.

 

Cookies

Via deze website worden cookies geplaatst. Een cookie is een klein bestandje dat door deze website wordt meegestuurd en door jouw browser op randapparatuur wordt geplaatst. De informatie die in de cookie is opgeslagen kan naar mijn website teruggestuurd worden, wanneer jij de website opnieuw bezoekt. Meer informatie over cookies kun je vinden op de website van ConsuWijzer: [http://www.consuwijzer.nl/telecom-post/internet/privacy/uitleg-cookies].

 

Google Analytics

Omdat ik graag wil weten hoe mijn bezoekers deze website gebruiken, zodat ik het gebruik van de website kan optimaliseren, gebruiken ik Google Analytics. Via deze website worden er daarom analytische cookies van Google geplaatst. Deze Google Analytics cookies worden maximaal 2 jaar bewaard. Meer informatie over het gebruik van cookies door Google vind je hier: [https://www.google.com/policies/technologies/ads/].

 

Facebook Pixel

Daarnaast worden via mijn website cookies van Facebook geplaatst, namelijk cookies van Facebook Pixel. Aan de hand van deze cookie wordt gekeken wat jij doet op mijn website. Deze gegevens worden gebruikt voor retargeting advertentie, zodat voor jou relevantere advertenties worden weergegeven. Deze Facebook Pixel cookies worden maximaal 90 dagen bewaard. Meer informatie over de cookies van Facebook vind je hier: [https://www.facebook.com/policies/cookies/]

 

Website cookie

Tenslotte wordt een functionele website cookie geplaatst. Deze cookie zorgt er alleen voor dat mijn website bewaard wordt binnen jouw browser. Dit zorgt ervoor dat de website de volgende keer sneller laadt. Deze website cookie wordt maximaal 8 dagen bewaard.

 

Uitschakelen of verwijderen

Wil je de cookies uitschakelen of verwijderen? Dit kun je doen via je browserinstellingen. Gebruik eventueel de help-functie van je browser om te achterhalen hoe je dit kunt doen.

Via de website Your Online Choices [http://www.youronlinechoices.com/be-nl/] kun je meer uitleg vinden over hoe je cookies uit kunt schakelen.

 

Doorgifte aan de Verenigde Staten

Mijn clouddienst en een deel van de partijen die cookies plaatst, is gevestigd in de Verenigde Staten. Jouw gegevens kunnen dus worden doorgegeven, opgeslagen en verwerkt in de Verenigde Staten. De doorgifte van deze gegevens gebeurt op grond van het EU-VS Privacy Shield Framework.

 

Rechten

Je hebt recht op inzage in jouw persoonsgegevens en het recht om jouw persoonsgegevens te rectificeren. Als je wil weten welke persoonsgegevens ik van jou verwerk, dan kun je een schriftelijk inzageverzoek doen. Mochten jouw gegevens onjuist, onvolledig of niet relevant zijn, dan kunt mij ons schriftelijk verzoeken om jouw gegevens te wijzigen of aan te vullen.

Als ik bepaalde gegevens van jou verwerk op grond van jouw toestemming, dan heb je altijd het recht om deze toestemming in te trekken, waarna ik je gegevens niet meer verder zal verwerken. Het intrekken van deze toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van de gegevensverwerking op basis van jouw toestemming, die plaatsvond vóór deze intrekking.

Daarnaast heb je een recht op het wissen van jouw persoonsgegevens, een recht op het beperken van de verwerking en een recht om tegen de verwerking bezwaar te maken. Bovendien heb je recht op het overdragen van, of het overdraagbaar maken van jouw gegevens. Ook hiervoor kun je een schriftelijk verzoek doen.

Jouw verzoek zal ik binnen 4 weken in behandeling nemen. Onder schriftelijk wordt ook verstaan een e-mail. Je kunt je verzoek aan mij e-mailen via astrid@socialmediameisje.nl.

Je hebt het recht om een klacht in te dienen over de manier waarop ik met jouw gegevens omga. Deze klacht kun je indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Wijzigingen

Ik behoud me het recht voor wijzigingen in deze privacyverklaring aan te brengen. De wijzigingen treden in werking op het aangekondigde tijdstip van inwerkingtreding.

 

Links

Op onze website zul je links of social media buttons naar externe websites aantreffen. Door op een link of button te klikken ga je naar een website buiten deze website. Het kan zijn dat deze externe websites gebruik maken van cookies. Graag verwijs ik hiervoor naar de cookie- of privacyverklaring van de betreffende website.

 

Vragen en feedback

Ik controleer regelmatig of ik aan dit privacybeleid voldoe. Als je vragen hebt over dit privacybeleid, kun je contact met mij opnemen:

Social Media Meisje
Goirleseweg 55
5026 PB Tilburg

+31 (0)6 50 62 24 30
astrid@socialmediameisje.nl

KvK: 55719430
BTW: 203108000NLB02