dating apps hoog opgeleiden
Algemeen Blog

Welke datingsites en -apps zijn er nu op de markt speciaal voor HBOplus singles?

Datingsites voor Hoger Opgeleiden: zoek je een levenspartner of nieuwe contacten, maar wel het liefst met een HBO of WO achtergrond? Je bent lang niet de enige die op zoek is naar een hoger opgeleide date of partner.

Dit artikel geeft een duidelijk overzicht van datingsites voor hoger opgeleiden. Kies je favoriete datingsite en schrijf je gratis in. Je kunt gelijk op zoek naar leuke singles!

Datingsites voor Hoger Opgeleiden. Carrièregerichte singles

Het taboe op online daten is allang verbroken. Nadat datingsites voor hoger opgeleiden als e-Matching, Match4me en Parship jarenlang streden om de hoog opgeleide single, zijn daar nu ook dating apps als Happn, Bumble, Breeze en InnerCircle bijgekomen. Met name Inner Circle richt zich echt op de stedelijke jonge single met wat geld te besteden en een bepaalde levensstijl. Deze app is niet voor iedereen. Parship is erg duur, e-Matching is prima maar is lijkt groot dan een aantal jaren terug. Ook weer door de dating apps.

Bumble vind ik echt een aanrader, met veel leuke mensen en weinig fake profielen. Ik ben hier veel hoger opgeleide singles tegengekomen. Bij Bumble moet bij een match de vrouw als eerste praten. Doet ze dit niet dan vervalt de match na 24 uur. Dit levert toch aardig veel gesprekjes op.

De ‘swipe-culture’ op de apps heeft echter ook een keerzijde. Veel singels lukt het weliswaar veel dates te vinden, maar duurzame relaties ontstaan er minder vaak dan men zou willen. Breeze speelt daar handig op in, door matches gelijk op date te laten gaan, in plaats van dagenlang appen.

Vandaar dat er ook vaak weer wordt teruggekeerd naar alternatieven als de traditionele datingsites, single reizen, speeddating avonden en relatiebemiddeling. Ben je vijftig plus? Dan is de site 50-dating.nl wellicht iets voor je. Daar vind je reviews voor 50+ datingsites. Ook christenen hebben tegenwoordig hun eigen sites om te daten. Bekijk een overzicht van christelijke datingsites.

Single Reizen voor HBO en WO singles

Een relatief nieuwe ontwikkeling is de toenemende populariteit van single reizen. Men vindt het niet langer ‘raar’ om met een single vakantie in groepsverband op vakantie te gaan.

Er zijn diverse reisorganisaties die single reizen aanbieden. Enkele reisbureaus organiseren zelfs single reizen voor hoger opgeleiden, zoals Villavibes. Lukt het internetdaten even niet meer? Dan is een reis met gelijkgestemden een goed alternatief! Bekende reis aanbieders zijn Crusj en Villavibes. Op de single reizen website Bradly staat een overzicht met reisorganisaties voor single reizen voor hoger opgeleiden. Je kunt zowel naar de zon en feesten als mooie natuurreizen boeken, of verre reizen waar cultuur meer centraal staat. Een goede reisorganisatie zorgt tevens voor een goede man-vrouw-verhouding, en deelt reizen vaak in op leeftijdscategorie√ęn.

Speeding Events

Tot slot zijn er nog speeddate-avonden. Goede kans dat je er weg gaat met 1 of meerdere matches. Je krijgt naderhand elkaars contactgegevens.

Of een datingsite, dating app, single reis of een speeddating event de beste manier is om als hoog opgeleide single een nieuwe relatie te vinden is zeer persoonlijk. Zelf vind ik e-Matching best een goede site met uitgebreide profielen, maar het nadeel is dat he telden-aantal gewoon veel lager ligt dan op een Tinder, maar ook op een Bumble app. Een voordeel van e-Matching is wel dat de profielen vaak veel uitgebreider zijn ingevuld. Vrije tekstvelden zorgen ervoor dat singles hele epistels in hun profiel zetten.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *