tiktok logo
Algemeen Blog

TikTok niet meer toegestaan!

TikTok is niet meer toegestaan op telefoons van ambtenaren. Tenminste als het aan de tweede kamer ligt. Het voorstel ligt in ieder geval op tafel. Blijkbaar is het heel normaal om social media als TikTok op je “werk telefoon” te installeren. Wel lekker makkelijk voor mensen die graag jouw gedragen volgen. In Amerika is men wat terughoudender met het installeren van Chinese apps. TikTok is er daar 1 van en is dus ook niet meer toegestaan. Sowieso moet je goed nadenken wat je op je zakelijk telefoon installeert. Het is vandaag de dag heel normaal om je zakelijke telefoon en privé telefoon niet meer te scheiden. Het hebben van twee telefoons lijkt gewoon niet meer normaal.

Twee telefoons heel handig hoor!

Toch is het een aanrader om je privé telefoon en zakelijke telefoon te scheiden. We klagen steen-en-been over de druk die op ons uit wordt geoefend. Het werk is altijd aanwezig. Vind je het gek? Je telefoon heb je namelijk altijd bij de hand. Als je nu het zakelijke een loskoppelt van je privé, dan geeft dat als eerste een hoop rust. Je loopt dan niet meer 24 uur met de telefoon van de baas in je hand. Je kunt er dan bewust voor kiezen om je zakelijke telefoon in de la te leggen. Een makkelijke tip, die voor veel mensen heel wat rust kan brengen. Nadeel? Jazeker, je moet nu zelf weer een telefoon kopen/huren. Dat dan weer wel ja…

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *