social media afbeelding
Algemeen Blog Social Media

Social Media en meer!

Wat leuk dat je mijn blog gevonden hebt. Ik ben Frida en ik wil mijn bezoekers graag meer inzichten geven in het online leven van vandaag de dag. Dit doe ik door artikelen te schrijven over relevante online onderwerpen. Zo kun je mijn reviews vinden over webshops (hoe goed doen het ze het?), reviews over producten die online te koop worden aangeboden (noem het mijn onafhankelijke test) en natuurlijk wijs ik je op leuke en interessante social media ontwikkelingen.

Een blog voor iedereen!

Dit blog maak ik voor iedereen die er interesse in heeft. Dat klinkt natuurlijk heel breed, maar zo is de social media doelgroep ook. Je kunt met mijn blog dan ook alle kanten op. Inmiddels ben ik al vele jaren bezig met social media en wil ik dit blog een platform laten zijn om informatie te vinden. En niet alleen informatie over social media en de verschillende platformen, maar ook voor websites en webshops om zich te presenteren. Ik merk dat het goed presenteren van je webshop nog steeds goed gewaardeerd wordt. Zeker met de SEO scores die ik je met het publiceren van een artikel kan bezorgen.

Laat vooral van je horen!

Natuurlijk kan ik zelf niet alles in de gaten houden, daar heb ik mijn lezers ook bij nodig. Heb jij zelf een leuk blog, website of webshop? Of zoek je nog wat meer aandacht voor een social media kanaal wat je beheerd? Dan hoor ik graag van je. Ik maak graag een artikel (schrijven doe ik graag!) speciaal voor jou. Die publiceer ik dan weer op mijn blog en dat zal er voor zorgen dat je online aanwezigheid weer wat stijgt.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *