hootsuite logo
Social management Social Media

Ken je Hootsuite al? Natuurlijk!

Heb je meerdere social media kanalen die je moet managen? Dan kan je natuurlijk Hootsuite wel, toch? Als een van de eerste pioniers stond Hootsuite aan de basis van goed social media management. Meerder Twitter accounts managen? Dan kreeg je al snel te maken met een social media manager. Het is ondoenlijk, voor iemand, om elk social media kanaal afzonderlijk te managen. Sterker nog dat is technisch ook nog behoorlijk uitdagend. Zeker als je geen fouten wenst te maken. Een ongelukje zit namelijk vooral (of eigenlijk ook…) bij social media management in een klein hoekje.

Manage je uitingen en plan ze in!

hootsuite gebruikenNaast het managen van meerdere social media kanalen is er natuurlijk nog veel meer mogelijk. Zo kun je ook berichten inplannen om te publiceren. Wel zo makkelijk als je een planning hebt wanneer er bericht geplaatst moeten worden. Zo helpt Hootsuite jouw leven als social media manager nog makkelijker te maken. Dat scheelt jou ook weer. Het inhuren van een social media management bedrijf kan zo tot een minimum beperkt worden. Scheelt ook weer in de kosten, die jij als social media manager weer snel terug kan verdienen voor je baas. Oftewel waarom moet je Hootsuite gebruiken: “Our suite of social media tools is built to simplify your marketing, accelerate your sales, and streamline your customer service” volgens Hootsuite zelf.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *