katten filmpjes afbeelding
Blog Social Media

Katten filmpjes, leuk tijdverdrijf!

Katten filmpjes, wie kent ze niet? Zo leuk om even wat momenten waarop je niets te doen hebt in te vullen. Katten filmpjes zijn aandoenlijk en leuk. Veel mensen verliezen zich hier dan ook in en zijn niet enkele minuten aan het kijken, maar… Precies langer dan je, je voorgenomen had.

Social media laat ons “plakken”

Het blijven plakken is een doel van social media bedrijven op zich. Zowel Facebook, Instagram, TikTok en alle andere laten je vooral plakken. Je moet bij het platform je tijd door brengen. Waarom? Omdat dit geld op levert. Adverteerders zijn namelijk gek op statistieken die jij genereert met jouw (kijk) gedrag. Denk daar eens aan als je weer “even” wat filmpjes gaat kijken op TikTok. De bedrijven er achter krijgen zo een erg goed beeld van je. En ja, ik wind er geen doekjes om je wordt gevolgd! Sterker nog dat heb je zelf aangegeven toen je het social media account hebt aangemaakt. Is dat erg? Nee niet altijd, je moet het je gewoon bewust zijn. Dat is wat ik je wil meegeven. Denk er aan dat je gegevens niet privĂ© zijn.

Leuke kanalen voor jou gevonden

Natuurlijk kan ik het niet laten om wat leuke kanalen met je te delen. Je vindt je hier onder. Heb je zelf nog leuke kanalen? Dan hoor ik dat graag van jou. Ik deel ze dan ook graag hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *