Instagram logo
Algemeen Social Media

Hoe word je groot op Insta?

Wie droomt er niet van, duizenden of wellicht miljoenen volgers op Instagram. Wat zijn nou de beste tactieken om meer volgers te krijgen? Wat zou je moeten doen om meer bereik te krijgen? Voorop gesteld, blijf vooral jezelf. Dat is het allerbelangrijkste en het makkelijkste vol te houden. Wees authentiek, er zijn al zoveel “dezelfde” mensen op Instagram.

Wees een celebrity

Veel volgers? Dan is het makkelijk als je al een bekende Nederlanders bent. Een grote open deur, maar wel waar het om draait. Bekende mensen hebben de eerste stap al gezet, op basis van hun naam en faam. Daar kun je als onbekende persoon haast niet tegenop. Toch kun je ook werken aan je online bekendheid. Zo zijn er bloggers en social media bedrijven die jou hier bij kunnen helpen. Zij laten jou als merk groeien. Zoek goed naar een partij als je hier over nadenkt. Het is moeilijker dan je denkt om een goed bereik op te bouwen. En let op, “vertrouwen komt te voet en gaat te paard” blijft ook hier een belangrijke uitspraak!

Authentiek, weet wat je kan bieden!

Ik noemde het al eerder, maar wees authentiek. Wees geen copy-cat, maar hanteer je eigen identiteit. Hiermee val je echt wel op, beter dan de standaard social media “meisjes” die niet meer opvallen. Koppel je account aan onderwerpen waar jij als persoon achter staat. Dan kun je er ook nog een leuk zakcentje meer verdienen.

Enkele grote Instagram accounts ter inspiratie

Heb je behoefte aan wat inspiratie? Dan heb ik een aantal accounts voor je gevonden die je wellicht inspireren. Van bekende Instagrammers tot de minder bekende instagrammers. Doe er je voordeel mee!

Zo zie je dus dat er op verschillende manieren Insta volgers te bereiken zijn. Heb jij nog tips? Laat het vooral weten!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *