abonnement opzeggen
Algemeen Besparen Blog

Handige website, abonnementen opzeggen!

Wist je dat je meer abonnementen hebt dan je denkt? Niet erg hoor ik je denken…. Toch wel! Je betaald hier dus ook elke maand voor. En waarom? Heb je al die abonnementen nog wel nodig? Weet je wel hoeveel je betaald voor je abonnementen en wat je daarmee op jaar basis zou kunnen besparen? Tijd om hier eens wat meer in te duiken en te zien hoe makkelijk je eigenlijk geld kunt besparen. Zeker als je weet dat het aantal abonnementen nog steeds stijgende is in Nederland. Het verdienmodel voor bedrijven is ook wel heel aantrekkelijk met die luie consumenten…

Abonnementen worden automatisch verlengd

Wist je dat de meeste abonnementen die wij hebben automatisch worden verlengd? Lekker makkelijk, zo heb je er geen omkijken naar, dat klopt. Aan de andere kant is het wel heel makkelijk verdienen voor het bedrijf achter het abonnement. Wist je dat je na de wettelijke termijn (eerste looptijd abonnement) per maand mag opzeggen als particulier? Het opzeggen van abonnementen is daarmee al weer een stuk makkelijk gemaakt.

Online opzeggen abonnementen steeds makkelijker!

Je abonnement opzeggen kan tegenwoordig eenvoudig online. Via de website www.opzeggenoverstappen.nl bijvoorbeeld. Hier kun je eenvoudig een digitale opzegbrief maken waarmee je bij elke bedrijf in Nederland (en daarbuiten als je aan Netflix en Disney+ denkt…) je abonnement eenvoudig op kunt zeggen. Ga maar eens na wat je maandelijks aan abonnementen betaald. Check je bankafschrift maar eens, het kan nog best eens tegenvallen. Dus hup, zeg je abonnement op en creĆ«er zo weer geld voor andere leuke zaken, zoals kleding of schoenen. Ik zeg maar wat…

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *